Björn Frantzén, ensam i Sverige med tre stjärnor.

Se Nordens Michelinstjärnor 2020 direkt på Stureplan

14:06 17 Feb 2020

Den 17 februari tillkännages vilka nordiska krogar som får stjärnor, och du kan följa evenemanget direkt på Stureplansskärmen. 

För första gången anordnas ett offentligt evenemang med en öppen inbjudan att följa den sjunde upplagan av den nordiska Michelinguiden. Prisutdelningen sker i Trondheims konserthus, Olavshallen, och den offentliga visningen äger rum på Stureplansskärmen mellan klockan 17.00-18.30.

Sturehof håller sin bar och uteservering öppen för gäster som vill följa livesändningen på plats.
– Vi hoppas få se många gäster på vårt evenemang och tillsammans dela vår passion för mat och upplevelser samt fira de nya stjärnmärkta restaurangerna, säger Lotta Wrangle, presschef på Michelin i Norden.

Inför premiären av årets nordiska utgåva har Sverige 22 stjärnor. Frantzén i Stockholm har tre. Fäviken Magasinet i Järpen, Vollmers i Malmö, Daniel Berlin i Skåne Tranås, Gastrologik och Oaxen Krog i Stockholm har två stjärnor vardera.

I Göteborg har Bhoga, Koka, SK Mat & Människor, Thörnströms Kök, 28+ och Upper House en stjärna. PM & Vänner, Växjö och Malmös Bloom in the Park och SAV en stjärna.

I Stockholm har Agrikultur, Aloë, Ekstedt, Matbaren, Operakällaren, Sushi Sho och Volt en stjärna vardera. Den sistnämnda har emellertid hunnit stänga så det står redan klart att förändringar kommer att ske. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!