För drygt ett år sedan öppnade Sayan Isaksson restaurang Nour på tredje våningen i Nosh and Chow, men efter knappt två månader förändrades allt.
Den 29 oktober är det nypremiär för krogen som är döpt efter Sayan Isakssons dotter.
– Peppen är total, säger Sayan som dessutom har fått sällskap av köksmästaren Olle Broström.
Inriktningen tar fortfarande avstamp i nordisk samtida matlagning med influenser från framför allt Japan, men tanken är att själva upplevelsen ska få ett mer konstnärligt uttryck. Inredningen är också uppdaterad med naturliga materialval och ljusa toner.
Restaurang Nour har 26 sittplatser i matsalen och lokalen utgörs av flera rum på våningsplanet.
SAYANS TIDIGARE RESTAURANGER
Grundade Esperanto 2005 – Guide Michelin 2007
Grundade Råkultur 2009
Grundade Shibumi 2014
Grundade Imouto 2015 – Guide Michelin 2017
Grundade Isaan’ 2020