Säsongspremiär för Kontakt på Berns

11:09 13 Sep 2019

Idag har månadsklubben Kontakt säsongspremiär på Berns. Klubben har tidigare haft bokningar som dj Koze, Axel Boman och Todd Terje, vi har pratat med Anders Berg som står bakom klubben och dess bokningar. 

På fredag är det äntligen säsongspremiär av Kontakt, hur känns det? 
– Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen får dra igång en ny säsong av Kontakt! Förutom legenden Richie Hawtin och alla andra grymma dj:s har vi jobbat stenhårt med att förbättra logistiken inne på Berns. Så framöver kommer Kontakt erbjuda dubbelt så mycket toaletter & garderober samt ett tredje golv nere i källaren kallat discoteket där Calle Dernulf med gäster kommer husera. En klassisk klubb i klubben öppen för alla.

Berätta om era bokningar.
– Vi vill bjuda Stockholm på de absolut största namnen inom elektronisk dansmusik. Punkt. 

 Är det någon bokning du ser lite mer fram emot? 
– Många! Vi har några av världens absolut främsta kvinnliga och manliga dj:s klara, men jag kommer hålla Stockholm på halster lite till gällande vilka. Jag kan dock läcka att Sveriges egna superstar La Fleur gästar oss en av kvällarna.

Vad har planerat inför hösten?
– Kontakt kommer dyka upp varje månad på Berns ända fram till nästa sommar. Höstens och delar av vårens program släpps inom kort.

Kontakt har varit slutsålt vid varje tillfälle, tror du att klubbar som dessa är något som saknats i Stockholm?
– Uppenbarligen finns det ett sug. Jag tror nyckeln till Kontakts succé är en kombination av de stora namn vi tar hit, vår unika setup med dj mitt i rummet, en påkostad produktion samt Berns centrala läge mitt i stan.

Läs mer om kvällen här

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!