FOTO: MATHIAS PÅLSSON

Sandra Mastios pizzor till Malmö Live

Redaktion 15:21 22 Feb 2023

Gör popup-pizzeria på taket under sommaren. 

En lyftkran kommer att placera pizzaugnen på The Terrace och i juni står den redo för att langa pizzor till gästerna på Mastio – ett syskon till Sandra Mastios pizzarestaurang på Limhamn.
– Samarbetet med Sandra Mastio är ett superkomplement till vår terrass. Vi är övertygade om att detta kommer höja våra gästers upplevelse ytterligare. Att kunna njuta av pizzor över Malmös takåsar är unikt, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Hotel Malmö Live.

Mastio bakar pizzor enligt filosofin “utan kompromisser” och är sedan tidigare en välkänd pizzakrog i Malmö. Sandra Mastio har tidigare i år gått ut med att de ska öppna en lillasyster till Mastio i Bjärred, så detta blir hennes andra sådana.
– En vild idé tog fäste i mig och snart var Jens med på tåget. Klart vi ska baka pizzor på terrassen! Ett helt unikt läge och tillfälle där jag är så stolt att få vara med och ge Malmöbor och stadens besökare en härlig och såklart sjukt god upplevelse i sommar, säger Sandra Mastio.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 03, 2023.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.