Sabis öppnar ny matdestination i Hagastaden

12:35 5 Sep 2023

Och namnet klingar en aning bekant. 

Den nya satsningen Fenix Sthlm beskrivs som en mat- och konferensdestination och ligger precis vid Torsplan i Hagastaden. Förutom deli, bar och bistro erbjuder Fenix även konferenslokaler, öppna ytor för spontana möten, gym och en takbar.
– Här kan du boka inspirerande konferenser och effektiva möten i våra moderna lokaler och på Gastropol – deli, bar & bistro kan du njuta av matupplevelser hela dagen i en modern och avkopplande miljö, säger Margareta Gustavsson som är platschef på Fenix Sthlm.´

Gastropol är Fenix Sthlms deli, bar och bistro och drivs av Mattias Berggren som är Food & Beverage Manager. Mattias har tidigare bland annat varit delaktig i koncept såsom Omaka, Eataly och Bianchi. 
– I vår bistro serverar vi lunch i en fantastisk miljö. Här hittar man både dagens lunch och en à la carte meny som innefattar såväl klassiska rätter som helt nya smakupplevelser. Med vår starka bistromeny och bordsbokning vill vi vara det självklara valet för affärslunch i Hagastaden, säger Mattias Berggren.

Gastropols öppettider är mellan 07.30-16.00 för delin och 11.00-14.00 gällande bistron.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!