Och namnet klingar en aning bekant.
Den nya satsningen Fenix Sthlm beskrivs som en mat- och konferensdestination och ligger precis vid Torsplan i Hagastaden. Förutom deli, bar och bistro erbjuder Fenix även konferenslokaler, öppna ytor för spontana möten, gym och en takbar.
– Här kan du boka inspirerande konferenser och effektiva möten i våra moderna lokaler och på Gastropol – deli, bar & bistro kan du njuta av matupplevelser hela dagen i en modern och avkopplande miljö, säger Margareta Gustavsson som är platschef på Fenix Sthlm.´
Gastropol är Fenix Sthlms deli, bar och bistro och drivs av Mattias Berggren som är Food & Beverage Manager. Mattias har tidigare bland annat varit delaktig i koncept såsom Omaka, Eataly och Bianchi.
– I vår bistro serverar vi lunch i en fantastisk miljö. Här hittar man både dagens lunch och en à la carte meny som innefattar såväl klassiska rätter som helt nya smakupplevelser. Med vår starka bistromeny och bordsbokning vill vi vara det självklara valet för affärslunch i Hagastaden, säger Mattias Berggren.
Gastropols öppettider är mellan 07.30-16.00 för delin och 11.00-14.00 gällande bistron.