Så ska Cirkus överleva krisen

12:29 27 Mar 2020

Livesänd konsert med glädjeorkestern Louisiana Avenue, brunchbingo med Miss Inga och ny uteservering står på agendan.

För att överleva den pågående kultur- och krogkrisen tar Cirkus vd Ingmari Pagenkemper hjälp av personal, branschkollegor, underleverantörer och samarbetspartners.
– I princip alla våra evenemang i närtid är inställda eller flyttade. Men en av våra solglimtar just nu är att vi med största säkerhet öppnar en helt ny uteservering utanför Cirkus i början av juni. Och även om det är en stor oro i huset så är stämningen även tacksam då vi har haft möjligheten att permittera våra anställda till skillnad från många andra i branschen, säger Ingmari Pagenkemper.

Under fredagen livesändes en konsert med Louisiana Avenue från Cirkus stora scen, under initieativet "Man måste få lira". Hälften av de insamlade pengarna från denna kommer att gå till Musikerförbundets krisfond.
– För mig och Cirkus är det självklart att vara med i det här initiativet. Vi alla måste hjälpas åt att göra allt vi kan för att kulturen ska få fortsätta leva. Jag hoppas och vill att vi i kulturbranschen kan hjälpas åt och försöka hitta kreativa, kostnadseffektiva och trygga möjligheter. Vi är alla i den här krisen tillsammans.

Lördagen den 4 april bjuder Martin “Miss Inga” Johansson på en galen bingo- och brunchshow i Cirkus restaurang.
– It’s mother f***ing brunch time lever upp till vår ambition att återskapa det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Vi håller oss såklart till regeringens beslut om sammankomster och utövar största försiktighet, men det känns som att vi behöver Miss Ingas galna show lite extra mycket just nu, säger Ingmari Pagenkemper.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!