Så hjälper Sundqvist krögarna

12:15 26 Mar 2020
Sveriges krögare står inför en stor utmaning och har det allt annat än lätt just nu. För att assistera och hjälpa branschen i nöd har Sundqvist köpt totalt 40 presentkort för att bidra till restaurangverksamheten. 
 
Krögarna Jens Dolk, Stefan Karlsson, Lisa Lemke och Thomas Sjögrens krogar står till förfogande av de 40 presentkort som Sunqvist kommer att tävla ut via sin instagram @sundqvist.se från och med kommande lördag och veckorna som komma skall framöver.  De uppmärksammar bland annat Grano i Göteborg som drivs avThomas Sjögren. Hos honom så väl som hos de andra finns nu tio presentkort på 500 kronor var att vinna i tävlingen, och Sundqvist har valt att samla tävlingen under uppmaningen att "Varje krona räknas". 
De kommer även att samarbeta med kollegorna Visita Sverige och använda deras nyetablerade hashtag #minbästakväll för att samordna i så stor utsträckning som möjligt för att uppmärksamma de tuffa tiderna i krogbranschen just nu. 
 
– Restauranger är viktiga mötesplatser i våra samhällen som vi inte har råd att förlora. Att göra vad man kan för att uppmärksamma situationen och stötta sina lokala krögare har aldrig varit viktigare. Varje krona till deras verksamheter räknas och vi hoppas att så många som möjligt hör detta budskapet och agerar snabbt på de sätt de kan, säger Karin Cushing, kommunikatör och sponsoransvarig på Sundqvist.
 
 
Restauranger som är med:
Thomas Sjögren - Grano, Göteborg
Lisa Lemke - Skrea Matbruk & Prostens Pizza, Falkenberg
Stefan Karlsson - SK Mat & Människor, Mr P, Toso, atPARK, Göteborg
Jens Dolk - K-Märkt, Stockholm
 
 

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!