Så hanterar krögarna krogkrisen - Hugo Hall

Amanda Båmstedt 15:18 14 Apr 2020

Krogbranschen befinner sig i kris efter den senaste tidens kraftiga nedgång. Vi har tagit pulsen på några av alla de krögare som drabbats och frågat hur de anpassar sig.

Kocken och krögaren Hugo Hall driver tillsammans med kompanjoner Champagnebaren, Unity Jazz, Bar Bruno och Kollektivet Dryckeshandel. Vi frågade hur den senaste tiden har sett ut på hans ställen.
– 
Döden.

Kommer ni fortsätta att ha öppet som vanligt?
– 
Ja, så länge vi kan. 

Vilka konsekvenser ser ni för ruljansen i branschen på kort respektive lång sikt? 
– 
Gäsp. Vi hoppas kunna överleva. 

Vilka åtgärder vidtas?
– 
ALLA. 

Vad har ni för uppmaningar till allmänheten?
– 
Lev precis som vanligt. Om du kan. Man kan ju köpa presentkort och take-away från krogar om det erbjuds. Och planera för framtiden. Hade du tänkt ha ditt bröllop utomlands? Boka Champagnebarens innergård med Unitys husband och cocktails. Ta en semester i din egen stad, lev som du gjort utomlands fast i Göteborg. Lev!

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!