Rscued släpper bartenderkit för hemmabruk

13:14 6 May 2020

Rscued och Konceptism har tillsammans med Sandberg Drinks Lab tagit fram ett bartenderkit för hemleverans.

Påsen innehåller produkter och drinkrecept för att du enkelt ska kunna njuta av en bra drink hemma. Det enda du behöver tillsätta är is och alkoholhaltiga produkter.

Juicerna från Rscued är som vanligt gjorda på frukt som annars skulle kasserats.
– Jag har följt Konceptism sedan starten och tycker det är häftigt att se allt coolt de lyckats åstadkomma under sina två år. När vi på Rscued nu får vara med på att lansera vårens cocktailkasse till alla som i dessa tider sitter hemma och kunna koppla ihop våra frukträddarkunskaper med deras känns det riktigt roligt, säger Agnes Lindberg som ansvarar för marknad och sälj på Rscued. 

Påsen finns att beställa på kvarikvarteret.se och beställs innan 15:00 för hemleverans dagen efter i hela StorStockholm. Den innehåller: 2 st 27 cl Rscued Apelsin, 2 st 27 cl Rscued Äpple, 1 st 500 ml Lokalens Rabarbertonic Syrup, 1 st 20g torkad räddad frukt från Rscued & 1 st Mätglas och kostar 450 kronor inklusive hemkörning.

Läs även: Plåta din krog gratis med Konceptism.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!