Rövgäng startar countryklubb i Stockholm

10:07 16 Jan 2020

Klara Söderberg, Sverrir Gudnason, Emil Persson och David Borg är hjärnorna bakom satsningen.

Nu startar ett riktigt rövgäng countryklubb tillsammans. Klubben ska heta heta Countryklubben och hålla hus i Münchenbryggeriets lokaler. Rövgänget består av First Aid Kit-medlemmen Klara Söderberg, skådespelaren Sverrir Gudnason, podcastprofilen Emil Persson och contentbyrågrundaren David Borg.
– Jag, Emil och David satt en kväll i höstas och pratade countrymusik tills det blev morgon och någonstans där landade vi i att Stockholm och Sverige har en spännande countryscen men saknar ett genuint countryhak. Då ställde vi oss frågan om vi inte skulle starta upp en klubb. Det första jag gjorde var att höra av mig till Klara och nu står vi här, säger Sverrir Gudnason i ett pressmeddelande.

Klara Söderberg med husband kommer att tolka artister som Dolly Parton, Gram Parsons, Emmylou Harris, Johnny Cash och Merle Haggard.
– Vi kan garantera att ingen kommer bli missnöjd med vår lineup, det kommer vara svenska indie- och countryartister även några av våra mest folkkära artister kommer dyka upp. Vi kommer även ha dj:s före och efter spelningen. Tanken är att skapa en unikt och varm stämning för folk som älskar country eller folk som ännu inte förstått att de älskar country, säger hon.

Countryklubben har premiär fredagen den 21 februari och har öppet mellan 21 och 03.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!