Rooney Mara åt sin första bit paj vid 31 års ålder

11:47 19 Jul 2017

The Girl with the Dragon Tattoo-aktrisen kommer ut som alien i en ny intervju med Los Angeles Times.

Rooney Mara, just nu aktuell med en av huvudrollerna i Terrence Malicks nya (briljanta!) Song to Song och kanske mest känd för att ha spelat Lisbeth Salander i The Girl with the Dragon Tattoo, ser ut att gå en fantastisk filmkarriär till mötes. På senare tid har flertalet amerikanska medier dessutom hyllat hennes insats i A Ghost Story (svensk premiär någon gång i höst, gissningsvis). Det är i synnerhet en scen som har lyfts fram då, en i vilken Rooney Mara mular i sig en hel chokladpaj för att sörja sin partners död.

I en intervju med Los Angeles Times berättar Mara om vad det är som gör pajscenen så speciell:

– Det var ett så unikt sätt att förmedla sin sorg på, vi har inte sett något liknande tidigare. Och jag hade faktiskt aldrig testat paj innan, det här var min första och sista paj.

Reportern Mark Olsen kunde förstås inte låta bli att dölja sin förvåning och frågade hur det kom sig att Rooney Mara, en fullvuxen kvinna i västvärlden, aldrig hade käkat paj tidigare.

– Jag gillar inte riktigt sötsaker, och jag var ett riktigt konstigt och kräset barn. Det är någonting med just paj som alltid har äcklat mig och det är därför som jag inte har testat det förut. Sen var det då dags för det här och jag försökte få dem att byta ut det mot någonting annat, men David (Lowery, filmens regissör, reds. anm) ville verkligen att det skulle vara paj, så vi körde på det, berättar Mara.

Pajen i fråga var en vegansk och glutenfri chokladpaj.

Läs även: "Nalle Puh blockeras i Kina"

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!