Rivningsfest på Nobelberget

12:59 10 Dec 2018

Nobelberget ska rivas, nu är det dags för den sista festen någonsin. 

Efter knappt fyra år och 167 konserter är det dags för Nobelberget att tacka för sig. Som avslutning ställs det till med en en sista fest den 12 januari. Kvällen kommer att bjuda på liveuppträdanden, festivaler och över 30 dj:s.

Bland de medverkande märks bland andra Nobelbergets närmast sörjande arrangörer i form av Luger, Popaganda, Gather Festival, Noden, Love Potion, Martin Kling & Majkel Koko,  Johanna Beckman, Confetti Festen, Festa med killar och många fler. 
– Att få samla alla som varit med och skapat historia på Nobelberget är en dröm vi haft sedan länge, säger Thea Mårdbrant, operativ chef på Nobelberget.
– Det är först nu när tiden på berget börjar gå mot sitt slut som man stannar upp och inser vilket tomrum det kommer lämna efter sig. Att få jobba med bredden som är Nobelbergets verksamhet med allt från BDSM-bröllop till marknader med indie för hela familjen har varit unikt.

Rivningsfesten blir ett förvisso ett farväl, men samtidigt börjar skisserna för framtiden att ta form. 
– Planen är att flytta konsert- och klubbverksamheten till Slakthusområdet, medan andra delar av verksamheten stannar kvar i Sickla. Men först och främst ska vi ge Nobelberget en värdig slutfest, säger Martin Lagerberg, VD på Nobelberget.

Nobelbergets sista fest går av stapeln på Sickla Industriväg 6, den 12 januari mellan 22-03. Biljetter släpps inom kort.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!