Restaurangkonceptet The Social till Skåne

Redaktion 14:02 20 Nov 2023

Med fullt fokus på gästernas favoriträtter och nordiska råvaror lanserar nu Strawberrys nya restaurangkoncept till den nordiska marknaden.

För att ytterligare sänka trösklarna in till hotellen för besökande och locals så lanserar Strawberry nu två nya restaurangkoncept i Norden. Ambitionen är tydlig: Bättre och godare mat och dryck till hungriga i Norden.

The Social bar & bistro blir Strawberrys bredaste koncept som lanseras på flest destinationer. The Social är en avslappnad internationell bistro där enkelhet och tillgänglighet är nyckelorden. Där serveras en crossovermeny baserad på favoriter hämtade från hotellbarer och lounger världen över.
- The Social ska vara gästernas vardagsrum och en självklar mötesplats för att varva ner efter dagen och ladda upp inför kvällen. Här ska gästerna känna sig som hemma och snabbt hitta sin favorit på menyn och i dryckeslistan, och lika snabbt ha tallriken framför sig för att hugga in. Här hittar du klassiker som Toast Skagen, Caesarsallad och en riktigt bra burgare, säger Maria Reisö som är Concept & Commercial Food & Beverage Director Strawberry.

Brasserie NÒR är det andra restaurangkonceptet som nu lanseras i full skala. De restauranger som har öppnat hittills ligger emellertid i Mellansverige samt i Norrland. 

The Social-restaurangerna i Skåne:
Clarion Grand Hotel, Helsingborg
Quality Hotel Grand, Kristianstad
Quality Hotel View och Quality Hotel The Mill, Malmö

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.