René "Aqua-Ken" Dif lanserar food truck i Köpenhamn

12:52 29 Jun 2015

Minns ni Aqua, det danska bandet som låg bakom superhitten Barbie Girl? Nu meddelar frontmannen René "Ken" Dif att han hoppar av bandet för att satsa fullt ut på sin nya food truck istället.

Tidigare i år kammade den 47-årige Aqua-rapparen René Dif hem tv-programmet Masterchef: Mig og min kog – en dansk Masterchef-variant i vilken professionella kockar paras ihop med matälskande kändisar för att sedan tävla mot varandra. Nu slår han mynt av sitt matintresse och lanserar en alldeles egen food truck.

Difs food truck serverar mexikansk mat och kommer att vara runt på Köpenhamns gator under sommaren. Konceptet finns även tillgängligt för catering till events och fester, om man nu skulle vilja ha det.

Läs även: "Pop-up restaurang på Österlen"

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!