re:LJUS – en minifestival med fokus på miljön

09:52 25 May 2018

Första helgen i juni är det dags för Göteborgs nya minifestival, re:LJUS, att flytta in i Avenyfamiljens lokaler. 

Minifestivalens fokus ligger på miljö och hållbarhet. På festivalprogrammet står flera liveframträdanden och modeloppisen Make it last. Bakom festivalen hittas inga småföretag utan Göteborgsbaserade koncernen Avenyfamiljen och Norrlands Guld ljus i ett samarbete med Way Out West och Make it last. 
– Att leva, handla, äta och dricka mer hållbart är inte bara nödvändigt och möjligt, det är dessutom roligt, så vi ser detta som en kärleksfull manifestation för människor som bryr sig om varandra och staden, säger Tobias Hamberg, VD Avenyfamiljen.

Festivalen börjar den 1 juni på Yaki-Da med en WOW-förfest och forsätter med modeloppisen på lördag. På scen kan du bland annat se Avantgardet, Ghetts och Octo Octa. 
– Vi inleder helgen med en helkväll på Yaki-Da med massa härliga spelningar och på lördagen är det modeloppis där ett stort gäng modeproffs rensat i sina garderober och kommer sälja sina grejer till vrakpriser, fortsätter Tobias Hamberg.

Bland säljarna under Make it last finns Emma Elwin, Lisa Corneliusson, Hanna Mw, Luca Deasti, Emilia Klang, Eleonore Nygårds och Alexandra Kamperhaug. Även Michaela Forni, E Arvida E Byström och Caroline Sandström har valt ut plagg som kommer finnas till försäljning. Men även märken som Filippa K och L'homme Rouge kommer vara på plats. 

Mer info hittar du här och här

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!