Reklamskyltar i Stockholm guidar till lokala krogar

16:05 3 Apr 2020

Clear Channel låter stockholmarna tipsa om sina favoritställen i den nya kampanjen Stockholm Locals.

Reklamföretaget Clear Channel har lanserat en utomhusguide på sina skärmar runt om i staden. Stockholm Locals är genererad av invånarna själva och via skärmarna uppmanas man sms:a in sina tips på mindre verksamheter som förtjänar stor uppmärksamhet. Tipsen visas därefter utifrån vart i stan skärmarna står. 
 Den vilja som finns att stötta lokala småföretagare i den extrema situation som vi befinner oss i är fantastisk. Med utomhusguiden Stockholms Locals vill vi hjälpa alla som engagerar sig i ett fortsatt levande stadsliv att nå fler människor än i sitt eget nätverk, säger Marta Tiberg, marknads- och kommunikationsdirektör på Clear Channel Scandinavia. 

Initiativet har dragit igång i Stockholms innerstad, med tips uppdelat på city, Kungsholmen, Södermalm, Vasastan och Östermalm, samt i Solna och Sundbyberg. Ambitionen framöver är emellertid att ta utomhusguiden vidare till fler städer inom kort. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!