Rebecca & Fiona, Tove Styrke och Mwuana uppträder på digital endagsfestival signerad Jägermeister

Redaktion 11:09 31 May 2021

Efter ett års uppladdning är det dags för The Best Night by Jägermeister – en digital festival som livesänds från Stockholm Under Stjärnorna den 5 juni 2021

The Best Night by Jägermeister annonserades för över ett år sedan som något att se fram emot i tider av social distansering och ett nedstängt nattliv. Uppladdningen inför festivalkonceptet har bestått av flertalet spelningar och initiativ för att stötta nattlivet, bland annat i form av två livestreamade fester med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept Ön. Finalen The Best Night 2021 by Jägermeister är en endagsfestival utformad efter rådande restriktioner och livesänds på Jägermeisters youtubekanal från en studio på Stockholm Under Stjärnorna (SUS). 

Anis Don Demina.
Festivalen hostas av Anis Don Demina och innefattar spelningar av bland andra Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander och MOLØ.
– Uppladdningen inför årets bästa fest har varit lång och fylld med aktiviteter. Vi har kunnat ge tillbaka till det hårt prövade nattlivet och samtidigt bjudit på fantastiska musikupplevelser. När vi nu bjuder in till The Best Night by Jägermeister vill vi passa på att tacka alla vi arbetat med, som tillsammans gjort uppladdningen och den kommande festivalen möjlig, trots prövande omständigheter. Vi ser positivt på framtiden och hoppas att långa nätter är nära. Den 5 juni är tillägnad natten, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

Spelningarna sänds dels direkt från studion på SUS men även från utvalda platser runtom i Sverige. Sändningen börjar den 5 juni klockan 17:00.

Läs mer om festivalen på the-best-night.se.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!