Foto: Daniel Novaković

Quizmaster Dallas leder Nöjesguidens Malmöpris

Jakob Romin 14:12 24 Jan 2019

”The Lady Gaga of quiz”, även känd som Daniel Claps, älskar ombyten och utlovar minst ett den andra februari när han leder Nöjesguidens Malmöpris. 

Grattis! Konferencier för Malmöpriset, hur känns det? 
– Tackar vänligast, det känns finfint. Jag fick ju faktiskt dela ut ett av Malmöpriserna förra året så jag tänker att om jag gör det jag gjorde bra förra året under hela galan så kan det bli helt okej.

Fick du mersmak redan då och önskade en konferenciersroll? 
– Jag fick absolut mersmak, men det var inget som jag tänkte på. Däremot hoppades jag faktiskt på att ha något att göra med galan, utan att riktigt veta vad, så av den anledningen känns det riktigt fett att få göra den här grejen.

Vad kan vi förvänta oss av kvällen? 
– Förväntningarna hoppas jag är skyhöga. Jag tänker mest att så länge alla är taggade på en rolig kväll, så kommer vi verkligen göra allt för att försöka ordna det! Ett och annat skämt kanske kommer berättas, men jag lovar att min roll inte kommer att vara som någon sorts stand-up-person.

Jag har hört att du vill vara "the Lady Gaga of quiz" eftersom du älskar ombyten. Hur många ombyten kan vi räkna med under kvällen? 
– Haha, ja det stämmer. Jag brukar alltid köra ett klädbyte eller två när jag gör mina quiz, dels för att det känns lite lyxigt och glamoröst, men också för jag inte tror någon annan quizmaster gör det heller, så då är det lite extra ballt. Antal ombyten just den här kvällen skulle kunna vara allt från 1 till 100. Eller 2. Eller fler. Jag får titta in i garderoben bland blusarna och återkomma.  

 De andra städerna har det varit två stycken konferencierer, men du kör solo. Hur känns det? 
– Har faktiskt inte tänkt på det alls och visste inte att det var så i de andra städerna, men det kan väl absolut vara en fördel att vara två. Jag hoppas ju att det ska vara en fördel att vara själv, men det får vi se om jag får äta upp den 2 februari...

Här hittar du biljetter till Malmöpriset! 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!