Push nysatsar sig ur lockdown

Redaktion 07:33 30 Sep 2021

Efter att som enda göteborgsklubb ha stängt i 18 månader är Avenyns flaggskepp tillbaka med besked. 

Den 1 oktober slår Push upp portarna till sina klassiska klubblokaler på Avenyn för första gången sedan mars 2020. Samtidigt går man från en enda nattklubbschef till sju personer i samma roll.
– Till en början är målet att vi ska förädla och utveckla det som alltid gjort Push till Push. Klubben har varit helt stängd i 1,5 års tid och det ska bli otroligt kul att kunna välkomna alla gamla och nya gäster tillbaka till terrassen, och nu med sju nya superstjärnor vid rodret kan det inte bli annat än succé, säger Victor Nyberg som är vd för Avenygruppen.

Det nya chefsgänget består av Filippa Blomqvist, Nils Hufhult, Isak Cederberg, Julia Brandt, Hampus Liljhagen, Kalle Berglund och Elin Berthag.
– Många klubbar har under pandemin hållit öppet på olika sätt och flera har gjort det väldigt bra med tanke på omständigheterna. Men Push har alltid byggt på intensitet, dans och närhet, så därför har vi hållit helt stängt när vi inte har kunnat erbjuda det. Därför känns det också extra kul att vi nu kan köra igång igen. Det kommer bli en väldigt spännande höst, säger Hampus Liljhagen.

Klubbens ambition med nyrekryteringen är att ta värdskapet mot gästen till en ny nivå med så många ansvariga personer på plats, varje kväll. Detta tillsammans med nya konceptkvällar med den elektroniska musiken i centrum och livekonserter är nya Push.
– Det kommer bli en hel del nya konceptkvällar som vi arbetat fram tillsammans, där fokus kommer ligga på musikupplevelsen. Allt detta kommer släppas successivt nu under hösten, säger Kalle Berglund.

Push är Stureplansgruppens nattklubbsutpost i Göteborg som öppnade i januari 2008. Klubben håller öppet fredagar och lördagar mellan 23-04.

Läs även: Push (2009).

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 10, 2021.

0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!