Punk Royale tar över Coco & Carmen

18:25 15 Aug 2019

Efter att äntligen har fått ordning på systerkrogen i Köpenhamn har gänget bakom Punken siktet åter inställt på Stockholm. 

Den 21 augusti öppnar kvarterskrogen Coco & Carmen i ny regi, då Punk Royale-krögarna tar över densamma. Coco & Carmen grundades för 41 år sedan på Banérgatan 7 och har sedan dess varit en av Östermalms krogklassiker.

Den nya kökschefen Dario Balan, som ursprungligen kommer från Tyskland, jobbade på Punk Royale i Stockholm 2016-2017. Han har utöver detta bland annat varit en del av teamet på Restaurant Frantzén. Smakerna på nya Coco & Carmen kommer att präglas av Darios internationella erfarenhet samt utvalda delar från Punk Royale.

 

"Det blir lite mindre Punk och lite mer Royale"

 

Gänget bakom Punk Royale säger att de ser fram emot att driva Coco & Carmen vidare i samma anda som tidigare men samtidigt utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog.
– Att kombinera motsatser har varit en del av vårt DNA sedan starten, det ligger i vårt namn och alla som har varit hos oss har känt att vi gör det i allt från smaker, råvaror, hospitality och ambience. Den här gången kan vi avslöja att det kommer att bli lite mindre Punk och lite mer Royale, säger Erik Gustafsson, medgrundare och styrelseordförande i Punk Royale-koncernen.

Läs även: Bio Rio nyöppnar med hjälp av Indio Kitchen

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!