Punk Royale gästar Royal Park Sthlm

15:16 28 May 2020

Punk Royal Park blir det första av en rad gästspel i sommar. 

Lördagen den 30 maj tar Jocke Ahlmqvist med personal över Royal Park Sthlms uteservering vid Hagaparken. Samarbetet är ett av många gästspel som kommer att ske under sommaren. 
– Det är fantastiskt att få hit innovativa Punk Royale i sommar, och många fler överraskningar utlovas, säger ägaren Ulrich John.

Punk Royale gästar med sitt patenterade menykoncept Total Överkörning som består av 20 rätter med tillhörande dryckespaket. 
– Vi ser fram emot att dra igång sommarens gästspel på Royal Park med ett fyrverkeri av högkvalitativa råvaror i utflippade presentationer med plasthandskar och diverse annat skoj, säger Jocke Almqvist.

Hela kalaset kostar 2 495 kronor per person, och för ytterligare en röding ingår även övernattning på hotellet inklusive frukost. 

Läs mer och boka här.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!