Popupkrogen Smör är tillbaka på ny plats

15:38 22 Aug 2019

Jimmi Eriksson flyttar in på Söderhallarnas tak. 

Med start den 23 augusti och ett par veckor framåt intar den prisbelönta kocken Jimmi Eriksson en kolonilott på Söderhallarnas tak med gourmetkrogen Smör. Nyöppningen är ett svar på den respons som Smör fick när det öppnade i en kiosk i Axel Landqvist park under förra året. Då besökte över 2500 personer restaurangen, och nästan 4000 rätter serverades. 
– Väldigt många har hört av sig och frågat om Smör kommer att återuppstå. Det är så kul att äntligen kunna bekräfta det, berättar Jimmi Eriksson om comebacken.

På menyn finns rätter som smörad kålbuljong och brynt smörglass, och precis som förra året så har smör en framträdande roll i samtliga rätter. Du hittar restaurangen genom att ta hissen vid huvudentrén upp till våning tio, gå sedan ut på taket. 

Smör håller öppet fredag till söndag mellan den 23 augusti och 15 september, med undantag för söndagen den 25 augusti. Öppettider är annars fredagar 16–20, lördagar 11:30–16:00 samt söndagar 11:30–16:00. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!