Ny satsning i anslutning till bryggeriet i Jonsereds Fabriker.
Poppels går emot den rådande trenden, och öppnade i helgen den nya krogen Poppels Öl&Mat. Restaurangen ligger i anslutning till bryggeriet i Jonsereds Fabriker fokuserar på att ge besökarna nya smakupplevelser genom att matcha öl och mat.
Tanken var att öppna redan under 2018, men öppningen sköts då upp. Efter en omstart har lokalen byggts om och restaurangen bytt namn från Poppels Klunk till Poppels Öl&Mat.
– Det kan kanske tyckas underligt att välja att trycka på startknappen, i en tid där antalet varslade i hotell- och restaurangbranschen slår rekord. Även om det fanns många faktorer som talade för att skjuta på invigningen, så vägde i slutändan omsorg om all nyrekryterad personal tyngre, säger Mats Wahlström som är VD för Poppels.
Poppels Öl&Mat välkomnar gäster varje fredag och lördag, medan företag och större sällskap kan abonnera restaurangen måndag till torsdag. Restaurangen har fullständiga serveringsrättigheter och det finns 38 platser som går att boka, samt ett antal för drop in.