Pontus in the Air

22:24 27 Apr 2016

I dagarna öppnar krögaren Pontus Frithiofs nya restaurang i Terminal 5 på Arlanda. Pontus in the Air kommer att ha öppet alla dagar i veckan mellan 05:00–22:30. 

Ambitionen med satsningen är högtflygande – att bli den främsta flygplatsrestaurangen i Europa, och matkonceptet består av tre delar: Brasserie, Market och Take Off. 

– Vår förhoppning är att ge harmoni åt flygplatsen på mer än ett sätt, både känslomässigt och smakmässigt. Gästerna ska kunna njuta av allt från en näringsrik frukost till varm lagad mat och ett glas vin, säger Pontus Frithiof.

Restaurangen ligger på airside, en våning upp på Terminal 5, med utsikt över flygfält, taxfree och incheckning. Brasseriets mål är att ingen gäst ska vänta längre än 12 minuter på sin mat, och krogen har plats för drygt 100 sittande gäster. Målet är utöver det att ha det största utbudet av viner bland de europeiska flygplatserna. 

Market är stilmässigt mer likt en saluhall, medan takeoff som namnet antyder är till för att erbjuda mat att ta med sig ombord. 

Pontus in the Air öppnar idag den 27 april 2016. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!