Kommentarer på: Petter börjar om

Visa artikeln

2 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Colericus!
  Colericus!

  Petter har haft betydelse för svensk hip hop men som person ger han ett svängigare intryck än hans musik. Han är ju inte tappad bakom en vagn. Men ibland ger, eller gav, både hans musik och intervjuer intrycket att han försökte för hårt att få erkännande eller vara cool och svänga, och det gäller mycket annan hip hop och posörrocken som Backyard Babies, the Hives och sånt skräp. Var det inte han som ryckte tag i en spenslig Fredrik Strage!? Yngvie Malmsteen ("How can less be more?. More is more!") skulle väl örfila mig nu men ibland är faktiskt mindre mer. Men då skulle det inte vara Petter eller hip hop!?
  Det vore kul att veta hur Petter som äldre mer reflekterade person tänker kring företagssponsring. jamenar vafan, coca cola! Har han snackat igenom detta med Promoe eller Timbuktu? Eller med bönder i Kerala Indien där Coca cola förbrukar deras vatten. http://www.dn.se/kultur-noje/coca-cola-forbrukar-livsviktigt-dricksvatten

  Eller med antisockeraktivister?

  Den här bilden i qx visar rätt tydligt att när machokillar ska slappna av lite som inför ett toabesök finns sällan mer än ett alternativ: fjollan. Det är så jävla tröttsamt och det upprätthåller stereotyperna mer än nåt annat.

 2. Bild för Colericus!
  Colericus!

  "Så fort man säger något som handlar om empati eller mänsklighet, svarar folk ”du är så jävla PK!”. Vad är det ens?"

  "Bara det faktum att vi har unga idag som tycker att ”jävla bögjävel” och ”jävla hora” är uttryck som vi kan använda är fucked up."

  WORD, mannen! Eller preach, ska man kanske säga nuförti´n!?

  /DJ PK in tha house

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!