Perrier-Jouët Grand Brut får en ny design

14:33 24 Oct 2019

Champagnehuset Perrier-Jouët lanserar en ny design på Perrier-Jouët Grand Brut.

Champagnehuset Perrier-Jouët grundades år 1811 av paret Adèle Jouët och Pierre Nicolas Marie Perrier som båda var passionerade för natur, konst och champagne. Ur deras gemensamma passioner föddes bland annat anemonblommotivet något som senare kom att bli en ikonisk symbol för Perrier-Jouët.

Nu presenterar Champagnehuset en helt ny design på det mousserande vinet Perrier-Jouët Grand Brut. Flaskans nya form är inspirerad av husets första prestigecuvée Blason de France från 1955.

I samband med lanseringen av den nya flaskan ingår Perrier-Jouët ett samarbete med Bank Hotel, där de båda parterna tillsammans bjuder in till en exklusiv matupplevelse. Middagen serveras i hotellets forna bankvalv, nu kallat Bank Art Space. Middagarna äger rum den 30-31 oktober samt den 6-7 november. 

 

unnamed_2.jpg

Den nya flaskan lanseras på Systembolaget den 5 november 2019. Middagsbokningen gör du på restaurangens hemsida.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!