Perrier-Jouët Grand Brut får en ny design

14:33 24 Oct 2019

Champagnehuset Perrier-Jouët lanserar en ny design på Perrier-Jouët Grand Brut.

Champagnehuset Perrier-Jouët grundades år 1811 av paret Adèle Jouët och Pierre Nicolas Marie Perrier som båda var passionerade för natur, konst och champagne. Ur deras gemensamma passioner föddes bland annat anemonblommotivet något som senare kom att bli en ikonisk symbol för Perrier-Jouët.

Nu presenterar Champagnehuset en helt ny design på det mousserande vinet Perrier-Jouët Grand Brut. Flaskans nya form är inspirerad av husets första prestigecuvée Blason de France från 1955.

I samband med lanseringen av den nya flaskan ingår Perrier-Jouët ett samarbete med Bank Hotel, där de båda parterna tillsammans bjuder in till en exklusiv matupplevelse. Middagen serveras i hotellets forna bankvalv, nu kallat Bank Art Space. Middagarna äger rum den 30-31 oktober samt den 6-7 november. 

 

unnamed_2.jpg

Den nya flaskan lanseras på Systembolaget den 5 november 2019. Middagsbokningen gör du på restaurangens hemsida.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!