Paradise Hotel-deltagare polisanmäld

Redaktion 15:09 20 Apr 2021

Två deltagare utsattes för övergrepp. Nu polisanmäler produktionen Toby Johnson.

Under inspelningen av tisdagens avsnitt av Paradise Hotel utsattes två deltagare för sexuella övergrepp av Toby Johnson. I programmet får tittarna se honom slita av Jennifer Paateres bh mot hennes vilja.
– Han drog ner min bh helt oprovocerat från ingenstans och jag var inte bekväm med det. Det var inget jag var beredd på och inget jag ville, säger hon till Aftonbladet.

I en sekvens som har klippts bort försöker han tvinga Annie Dahlberg till sex.
– När han försöker ta sin hand mellan mina ben så säger jag att jag inte är bekväm med det. Han säger att han tycker att det är nice när det är kameror runt omkring, och jag säger att jag verkligen inte tycker det, säger hon till tidningen.

Det dröjde till dagen efter händelserna ägde rum innan produktionen kastade ut Toby Johnson. 
– Det finns personal dygnet runt som tittar på allting som händer. Varför ingen ingrep just där och då kan jag tyvärr inte svara på. Utan den personal som satt där och såg det larmade producenten, som sen tittade på materialet och fattade beslutet i samråd med oss så fort det gick, säger Viafree:s presschef Susanne Nylén.

Först nu, flera månader efter inspelningen och programmet sänts har produktionen beslutat sig för att polisanmäla honom. Dessutom har hela säsongen plockats ner tills vidare.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!