O'learys bokar av Anton Magnusson efter drevet

09:47 29 Jun 2018

Just nu pågår det årliga drevet mot Mr Cool. Därför får inte Anton Magnusson uppträda på O'learys.

Just nu har ett antal influencers gjort gemensam sak av att försöka få bort Anton Magnussons kontroversiella humorkaraktär Mr. Cool, med låtar som till exempel Knulla Barn, från Spotify. Bland andra Cissi Wallin och Elaine Eksvärd uppmanar sina följare att anmäla musiken. "Gör ert jobb @Spotifysweden och TA BORT DENNA VIDRIGA MÄNNISKA" skriver till exempel Bianca Ingrosso i sin instastory. "Din vidriga jävla människa!" har Viktor Frisk kommenterat på en av Antons Instagrambilder.

Den 21 juli skulle stand up-turnén Funny fuck up ha kommit till O'learys i Falköping. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Tomas Högblom och Henrik Mattisson skulle ha uppträtt. Men på grund av stormen kring Mr. Cool har O'learys bestämt sig för att avboka dem.

"Funny Fuckup kommer INTE att äga rum här på O´Learys. Då det inte är vi som bokar evenemanget utan endast bistår med lokal, så hade vi ingen aning om vad detta handla om. Efter att vi tagit reda på mer fakta om själva evenemanget så har vi givetvis valt att ställa in detta. Detta är absolut inget vi står bakom, därför vill vi rikta ett tack till alla som har uppmärksammat oss. Mvh O´Learys Falköping", skriver O'learys på sin Facebooksida.

Komikern Simon "Chippen" Svensson är med och arrangerar Funny fuck up. Han kommenterar beslutet så här på Twitter: "Nej. Ni har inte tagit reda på fakta om evenemanget. Tvärtom. Vi har uppträtt hos er många många gånger. Och DÅ HAR NI ÄLSKAT OSS. Inget har ändrats sen vi va hos er senast. Vad är det ni inte står bakom? Som ni stod bakom när ni skrattade?".

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!