Off The Meds släpper sin första EP

11:23 20 Feb 2018

Off The Meds släpper sin första EP, och det firar dom med en releasefest på Under Bron nu på lördag.

Den 23 februari släpper vännerna Kamohelo Khoaripe, Carli Löf, Adrian Lux och Måns Glaeser sin första EP The Meds Are Kicking In. Att killarna i Off The Meds har ett unikt sound är nog ingen nyhet för den som lyssnat på deras tidigare verk. Och det kanske är just därför man är extra uppspelt inför EP-släppet, releasefesten och den möjliga euforin som kommer att kicka in på Under Bron den 24 februari.

För dom som inte vet, vilka är Off The Meds?
– Off The Meds är mer eller mindre fyra vänner som experimenterar med olika sounds. Vi består av Kamohelo som är mc och av Adrian, Måns och Carli som står för soundet och dj:andet.

Det här är första EP, var finner ni inspiration?
– Ja, det här är vår första EP och vi är väldigt upprymda över att få dela det här med alla. Varenda sound är inspirerat av alla festivaler, klubbar och raves vi spelat på under det gångna året. Men mest hittar vi inspiration hos varandra, vi utmanar oss själva och försöker alltid att prova nya arbetssätt och nya sound.

Berätta om releasefesten på Under Bron, vad kan vi förvänta oss?
– Den kommer bli helt galen, dom som har varit på våra spelningar vet hur det brukar gå till. Det är alltid massa saker som händer runt omkring när vi spelar. Det kanske blir en och annan överraskning, och dessutom är det en bra lineup under kvällen.

Hur ser framtiden för Off The Meds ut?
– Nu tar vi bara saker och ting som dom är, vi håller oss Off The Meds. Vi har varit i studion och skapat massa nytt, vem vet, vi kanske släpper en till EP i höst? 

Off The Meds EP Meds Are Kicking In släpps den 23 februari. Information om releasefesten på Under Bron hittar du här.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!