Foto: Niklas Nyman

Nytt nöjesteam på Berns

10:17 26 Oct 2021

Vad får du om du parar ihop Sabri Debesai, Ludvig Tungården och Daniel Arnesson? Jo, Berns nya nöjesteam! 

Precis som på många andra klubbar runtom i Stockholm är det nya regenter som tar över stafettpinnen. Och denna gång är det Berns som tar in ett nytt team som ska rodda den anrika byggnaden vid Berzelii park. Vi har pratat med det nya nöjesteamet om hösten på Berns, ändringar som gjorts och om vilka dom egentligen är. 

Daniel: Om ni vill veta vem Sabri är kan ni läsa tidigare intervjuer som har gjorts, men jag heter i alla fall Daniel och är en mångsysslare. Jag jobbar med digital marknadsföring på dagarna och på kvällstid har jag tidigare jobbat med dom flesta nattklubbarna inom och utanför Stureplansgruppen. 
Ludvig: Fan vad svårt, min syster Petra har fått svara på frågan istället: Ludvig är ett socialt geni som älskar att hålla låda och mingla. Han festar flitigare och oftare än Gunde Svan och säger att ingenting är omöjligt. 

Det är en himla massa klubbar i en och samma byggnad, berätta om dom.
D: Vi har Le!, Katthavet, Terrassen och Neu. Le! är en form av open format vibe som har fått ett ansiktslyft med fokus på bord och service. Katthavet är det lilla rummet på mellanvåningen där det blir stämning rnb, hiphop samt klassiker-mode.Terrassen kommer bli en loungedel där vi serverar varma enheter och spelar det vi känner för. Neu är förmodligen den enda technoklubben i min mening som har lyckats hålla en nivå som publiken kräver. Douglas Poppelman och Fredrik Bäck har gjort ett riktigt bra jobb och kommer fortsätta göra det med oss som addering.

Nu har det förvisso varit en pandemi och allt vad det innebär, men vad blir skillnaderna på Berns jämfört med innan corona slog till?
D: Ett nytt team ser över det bästa för hela Berns, nyrenoverad klubb och ny regi i Asiatiska. Den bästa asiatiska maten just nu! Och det kan jag säga för jag är asiat. Ni måste testa wagyn med caviar.

Daniel och Sabri, ni började era karriärer inom nattlivet på Berns, känns det som att cirkeln är sluten? 
D: Mycket skulle till för att jag skulle komma ur min pension från nöjeslivet, det här prickade precis rätt, så ja.
S: Läs tidigare intervju

Ludvig har fått rollen som mood manager och detta är hans första nattklubbsjobb, hur kompletterar han teamet och varför just Ludvig? 
– Ludvig är oundviklig på alla bra sätt, han är grym och framtiden! Det är varken första eller sista gången vi hör hans namn i olika sammanhang.

Och slutligen, vad kan vi förvänta oss av hösten och vintern på Berns, några roliga överraskningar ni vill hinta om? 
– Det kommer bli spårat, in på fredag och ut på söndag.

Berns samtliga klubbar öppnar den 29 oktober.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!