Foto: Sima Korenivski

Nytt koncept Under Bron

10:16 17 Nov 2021

Efter ett långt uppehåll öppnar Under Bron åter upp sina portar, dock i en helt annan skepnad och med ett förändrat koncept. 

Vi har pratat med Johanna Schneider, Destiny Natacha Rainey och Hannah Prescott om förändringarna, vad vi kan vänta oss och hur det känns att äntligen få öppna upp igen efter ett långt pandemiuppehåll. 
– Det känns helt ofattbart. Vi fick stänga klubben den 13 mars 2020 och sedan dess har vi inte ens varit i närheten av att öppna Under Bron. Trädgården och Mellangården fick vara öppet under pandemiska former, men vår bebis får se ljuset för första gången och i full fucking skala, inga kompromisser.

Vilka är ni som styr och ställer? 
– Vi är ett nytt dreamteam som har fått förtroendet att förädla framtiden. Under vintern är det Hannah Prescott, Destiny Natacha Rainey och Johanna Schneider. Hannah är gängets basdrottning och nykomling. Under sommaren fick hon visa var skåpet skulle stå i form av en drös feta kvällar vi längtar tillbaka till. Destiny är vår källa till det bästa inom hiphop och RnB och har jobbat med typ allt man kan jobba med på hos oss under åren. En självklar queen i sammanhanget. Johanna är gängets technobrud och har jobbat på stället i nio år som artistvärd, bokare och allt i allo. 

Det ryktas om att ni har gjort om en hel del?
– Du kommer varken att känna igen Under Bron eller Trädgården. Tänk att det bästa med klubbens mörker och daytime sessions eufori slås ihop. Vi vill inte säga för mycket, men vi kan säga att väggar har rivits och dimensioner har skapats. Vi kan säga så mycket som att ni inte har sett ett liknande dansgolv någonsin i Stockholm.

Vad mer är annorlunda jämfört med tidigare?
– Vi har valt att droppa att bara boka DJ:s till olika time slots på kvällar helt. Vi har istället tagit fram dom bästa gängen/koncepten/klubbarna i stan och gett dom full kreativ frihet. På så sätt kommer varje kväll att vara unik och det kommer att finnas ett extremt peppat arrangörsgäng som alltid är redo att ge dig den bästa klubb-upplevelsen.

Några namn vi känner igen? 
– Hypnotic Woods, Ljudtendens, Tukio, Safi Club, Gosh!, Susi Tain, Kiosk, Northern Electronics, SÅS Crew, Glory Hole, New Planet, Ladieslovehiphop, Bukva Nights, Polaris, Studio94, Queer Broken Hearts Club, Clap Clap Clap Club, Malmö Antenn, Fantasia, Storkenland, The Connect och mycket mer.

Vilka fler nyheter kan ni avslöja? 
– Jag höll nästan på att glömma det viktigaste, vi har byggt ett eget karaokerum. Du och ditt gäng kan boka karaoke hela nätterna hos oss - Tokyo style.

Nya Under Bron öppnar den 31 december med en maxad nyårsfest signerad Skoghuset och Tukio.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!