Nytt klubbkoncept på Berns

Redaktion 13:00 21 Sep 2021

Nya klubbkonceptet Nuet vill att vi skiter i morgondagen.

Den 27 november slår månadsklubben Nuet upp sina portar för första gången på Berns. Med fokus på elektronisk musik och en unik helhetsupplevelse vill arrangörerna Anders Berg och Thomas Antonsson, som skapade klubben Kontakt på Berns, få besökarna att släppa taget för en stund och få dom att leva i Nuet. 
– Nuet är vår senaste skapelse i form av en ny stor nattklubb på Berns. Idén av Nuet är ett direkt resultat av situationen vi alla levt med under pandemin. Många av oss har fått uppleva osäkerhet på ett helt nytt sätt under den här perioden. Därför är det viktigare än någonsin att leva i nuet och något vi alla borde bli bättre på. Hur klyschigt det än kan låta. Välkommen till Nuet! Dansa, njut och lev som om morgondagen inte finns. 

 Vad kan vi vänta oss av premiären den 27 november?
– En fantastisk helkväll på en av Stockholms finaste venues där två av världens främsta namn inom techno. Âme och Dixon kommer och levererar ett back to back set för första gången i Stockholm. Vi har även bjudit in två av Sveriges bästa och mest intressanta artister just nu, Molø & Elfenberg. Förutom toppkvalité musikmässigt kommer vi jobba mer med själva upplevelsen inne på Berns och ge er något extra. 

 Vad har ni mer för planer under hösten och vintern?
– Nuet kommer dyka upp på Berns fler gånger. Förutom det har vi ett antal roliga och spännande projekt på nya och kanske lite oväntade platser att presentera inom kort. Vi vill skapa unika upplevelser och kittla alla sinnen hos våra besökare! 

Ni kommer båda från det populära klubbkonceptet Kontakt där ni flera gånger sålde ut, kommer besökarna få se likheter mellan Kontakt och Nuet? Och vad kommer dom främsta skillnaderna att vara.
– Den uppenbara likheten är platsen. Berns är ett fantastisk hus med anor från 1800-talet och väldigt unik som klubblokal. Att skapa en intim klubbupplevelse på en stor klubb kommer vi fortsätta sträva efter men vi kommer lägga ned mer tid och passion på helhetsupplevelsen där värme och mjuka värden möter det stora. 

Ni har som sagt mycket och lång erfarenhet inom klubbvärlden, vad gör en bra klubb? 
– Helheten. Balansen mellan musiken och själva upplevelsen som klär in den. Precis som att en bra dj eller liveakt som kan förtrolla sin publik till den grad att de släpper alla hämningar och glömmer vardagen är själva miljön på plats lika betydelsefull för att skänka dig som besökare ett helhetsintryck. Du ska lämna Nuet och känna wow! Det är vårt jobb som arrangörer att se till att det finns bästa möjliga förutsättningar för alla inblandade att denna process skall kunna ske. 


Biljetterna till öppningskvällen släpps den 24 september klockan 10.00 här

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!