Nytt forum för arbetssökande och permitterade i besöksnäringen

14:40 20 Aug 2020

Varje onsdag på Södra Teatern blir det nätverkande i foajén.

Initiativtagare till det nya forumet för arbetstagare i besöksnäringen är Maria Wikström och Niclas Ingwall, båda två med lång erfarenhet från besöksnäringen.
– Vi ser att det finns ett behov för detta, då många har hamnat i en ny besvärlig situation och gärna vill dela detta med andra på ett lätt sätt, säger Maria Wikström.

Idén är att ha en plats där man får komma och träffa andra i samma situation för att se vilka möjligheter som man kan hitta tillsammans.
– Vi vill skapa en kravlös mötesplats där du kan komma som du är, dricka en kopp kaffe och nätverka eller sitta vid datorn. Valet ska vara den enskilda individens, säger Niclas Ingwall.

Forumet kommer att äga rum varje onsdag mellan 10-12, och platsen är Södra Teatern. Arrangemanget är konstnadsfritt, och föranmälan sker till Maria Wikström eller Niclas Ingwall via PM på Linkedin.

Det första tillfället går av stapeln onsdagen den 26 augusti.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!