Ny sommarklubb vid Hötorget

07:51 20 Apr 2015
 
Den 12 juni gör en helt ny sommarklubb entré i Stockholmsnatten. Det är Daniel Öhrn och Richard Rossa som driver det nya, ännu namnlösa stället. Vi tog oss ett snack med arrangörsveteranen Daniel.
 
Har ni kommit överens om vad den nya klubben ska heta? 
– Det är första gången vi jobbar tillsammans och det är faktiskt exakt just det vi har tjafs... diskuterat om. Jag var lite barnslig och bara, "ska vi låta ett dagisbarn rita loggan – visst".  Men vi ska försöka spika det senare idag. 
 
Var ligger den mer exakt?
– Det är på Kristall på Kungsgatan, men med ingång från Apelbergsgatan. En liten dörr som inte ser ut som något speciellt, tänk Berlin. Sen har vi en innergård med plats för nästan 300 personer där vi kommer att boka vinyl-dj:s. 
 
Klubben öppnar alltså den 12 juni, för att arrangörerna ska hinna få det så bra som möjligt. Men de har redan klart med ett flertal större bokningar från bland annat Mexiko och Colombia. Klubben har också ett femtillstånd som de kan använda i samband med riktigt stora akter. 
 
– Det kommer att generellt sett att vara öppet från 19 och gratis fram till 22, efter det kostar det 150 kronor. Och vi stänger vanligtvis klockan tre. 
 
Vilken klubb i ordningen är det för dig?
– Om man räknar snabbt, kanske 15? Allt ifrån Öhrnnästet, till Soundclash och Ace nu senast. Målet med det här är att göra Stockholms bästa sommarklubb, och det ska vara jävligt avslappnat. Det känns skönt att kunna brinna för något nytt, och det här kommer definitivt att bli den bästa klubben jag gjort.

Kan du inte ge dig till tåls? Här är Stockholms bästa uteserveringar.
Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!