Våren 2017 är det premiär för Stockholm, Malt & Destillat - ett event för alla livsnjutare som är intresserade av öl och destillat i kombination med god mat.
– Det är många som frågar efter ett alternativ med fokus på kvalitet, kunskap och njutning, säger projektledare Björn Lindell på Taste Events.
Stockholm Malt, Mat & Destillat har premiär den 31 mars 2017 och pågår hela helgen. Mässan ska sedan komma att att bli återkommande event varje år där mikrobryggerier, importörer, producenter och krögare samlas på Stockholmsmässan i Älvsjö för att ge besökarna en unik smakupplevelse.
– Det finns en stor efterfrågan hos både utställare och publik på ett komplement till det nuvarande utbudet i Stockholmsregionen. Därför erbjuder vi nu ett alternativ där ledorden är kvalitet, kunskap och njutning, säger Björn Lindell.
Mat och dryck i kombination
Stockholm Malt, Mat & Destillat har fokus på förkovran och njutning av mat och dryck, utan inslag av fest och fylleri. Ordet destillat rymmer inte bara whisky utan även andra alkoholhaltiga drycker som gin, vodka, snaps och rom. Att det handlar om mat och dryck i kombination är ett koncept som arrangören värnar om.
– Det kommer att vara mycket tydligt. Vi erbjuder ett rikt matutbud och många menyer med provning av mat och dryck tillsammans. Vi vill mer ha känslan av saluhall än en klubb, poängterar Björn Lindell.
Mer information om mässan hittar du här.