Nu öppnar Restaurang Hantverket

16:50 2 May 2016

I dagarna öppnade nya Restaurang Hantverket på Sturegatan 15. Namnet och inredningen är inspirerat och präglat av det genuina. 

– Våra ledord har varit rustik elegans när vi arbetat fram konceptet. Vi har valt att jobba med rena och naturliga material som berättar om sitt ursprung, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Restaurang Hantverket.

Fredrik Persson
 
Köksmästare är Fredrik Persson, tidigare semifinalist i Årets Kock som tidigare arbetat på bland annat närliggande Proviant.
 
Anette Åsell
 
Och som restaurangchef återfinns Anette Åsell. Anette kommer från början från Östersund med har bott och verkat i Stockholm snart ett decennium. Hon har tidigare bland annat jobbat på Lilla Ego, Fotografiska och restaurangen på F12. 
 
Restaurang Hantverket tar emot bokningar från och med den gångna helgen.  Krogen ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver nio andra hotell, slott och eventlokaler i stockholmsområdet.
 
Öppet: lunch mån-fre 11:30–14:30, middag mån–lör 17:00–01:00.
Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!