I dagarna öppnade nya Restaurang Hantverket på Sturegatan 15. Namnet och inredningen är inspirerat och präglat av det genuina.
– Våra ledord har varit rustik elegans när vi arbetat fram konceptet. Vi har valt att jobba med rena och naturliga material som berättar om sitt ursprung, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Restaurang Hantverket.
Köksmästare är Fredrik Persson, tidigare semifinalist i Årets Kock som tidigare arbetat på bland annat närliggande Proviant.
Och som restaurangchef återfinns Anette Åsell. Anette kommer från början från Östersund med har bott och verkat i Stockholm snart ett decennium. Hon har tidigare bland annat jobbat på Lilla Ego, Fotografiska och restaurangen på F12.
Restaurang Hantverket tar emot bokningar från och med den gångna helgen. Krogen ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver nio andra hotell, slott och eventlokaler i stockholmsområdet.
Öppet: lunch mån-fre 11:30–14:30, middag mån–lör 17:00–01:00.
Stad:
Kategori: