Nu öppnar Pontus giraffen

08:29 16 Sep 2020

Den 16 september är det premiär för La Girafe. 

Pontus Frithiofs senaste skapelse La Girafe ligger på Fleminggatan 39 på Kungsholmen och serverar en meny inspirerad av den franska mångkulturella matkulturen. Krogen är ytterligare en samproduktion mellan Pontus och Thomas Dahlstedt som tidigare bland annat driver restaurangerna Pocket och Tekniska tillsammans.

Adressen är Fleminggatan 39, och restauranglokalen består av tre olika delar. Dels café och bar med cirka 30 sittplatser, dels en bistro med plats för 90 sittande gäster och slutligen en loungebar för upp till 45 personer. Den sistnämnda går även att hyra för privata tillställningar.

Som restaurangchef har man tillsatt Oskar Lundberg, som tidigare bland annat jobbat på Oaxen och Lilla Ego. Menyn är inspirerad av det mångkulturella Paris, och består av alltifrån vietnamesiska vårrullar, marockansk råbiff,  havsabborre papillote, ljummen laxcarpaccio á la taggiasche och brässerat lammlägg.

Krogen har öppet sön-tor 08-23 samt fre-lör 08-00.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!