Le Rouge är tillbaka.

Nu öppnar nya Le Rouge

09:20 14 Oct 2015

Torsdagen den 15 oktober öppnar nya Le Rouge, som nu drivs i regi av Bockholmengruppen. På menyn står entrecote, lax och grönsaker. 

Det var för blott ett par månader sedan som Bockholmengruppen tog över restaurang Le Rouge från de tidigare ägarna PDF Group. Men redan nu på torsdag den 15 oktober öppnar nedervåningen på Brunnsgatan i något ny tappning. 

Inredningen är sig lik med sjok av röd sammet, och pompösa tavlor med guldramar. Desto mer uppdaterad är menyn, som nästan uteslutande baseras på tre typer av råvaror – lax, entrecote och grönt. Ambitionen med såväl val av rätter som prissättningen på menyn är att göra restaurangen mer publik. 

– Le Rouge ska bli Sveriges skönaste restaurang om du vill äta lax eller entrecote och dricka rödpang, säger Mathias Pilblad som är före detta landslagskock och nu matkreatör i Bockholmengruppen.

Om nedervåningen är sig lik utseendemässigt väntar desto större förändingar för Le Bar, så tills vidare är det bara den förstnämnda som är öppen. Övervåningen väntas bli klar någon gång strax innan årsskiftet. 

I dagarna öppnar även PDF Groups nya satsning Café Milano, även den en klassisk restaurang i något ny tappning.  

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!