Foto: Thomas Wal

Nu öppnar nya Dubbel Dubbel

12:49 5 Feb 2018

Göteborgs tredje Dubbel Dubbel-restaurang öppnar redan den 6 februari. 

Till skillnad från sina två systerrestauranger kommer denna restaurang även erbjuda lunch och redan imorgon drar de igång i botten på det forna GP-huset.  Lunchmenyn består av mättande kinesisk husmanskost.
– Lunchtid kör vi en slags kinesisk husmanskost, rejäla mättande portioner med en helt annan inriktning än det vi vanligtvis serverar. Vi kommer att ha en dagens kött, mapo tufu med fläskfärs och sichuanpeppar och en dagens fisk, ”Hunan” med chili, ingefära,  pak choi och svarta bönor. Dessutom en kyckling ”Bang Bang” med risnudlar och en veg/veganrätt med tempeh, förklarar ägaren Lars Olsson. 

Om det är kvällsmåltider du är ute efter får du dock vänta i ytterligare en månad, då en helt ny meny presenteras. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!