Nu lanseras sömnkonceptet Sleepacy

15:35 9 Jun 2021

Stockholm får en ny sömnbutik – den första i sitt slag. 

I den nya sömnbutiken på Norrlandsgatan i Stockholm erbjuds alltifrån sömntester till specialanpassade sängar och sömnprodukter såsom te, väckarklockor och belysning. Bakom satsningen står det nystartade sömnföretaget Sleepacy.
– Med Sleepacy tar vi ett helhetsgrepp om sömnen och erbjuder personligt anpassade lösningar. Tanken är att skapa en sömndestination, en butik där vi erbjuder rådgivning, coachning och produkter i en avslappnande atmosfär. Ur ett längre perspektiv vill vi skapa en sleep movement – alla har rätt till en god natts sömn, säger Hanna Tellskog, en av initiativtagarna till Sleepacy.

Sleepacy är sprunget ur sängkoncernen Hilding Anders och ambitionen är att inspirera människor till att prioritera sin sömn och förbättra deras sömnhälsa. Sverige är först ut men redan i höst kommer Sleepacy att lanseras i Danmark och Kina, varefter konceptet rullas ut i övriga Europa.

Butiken på Norrlandsgatan 13 har en yta på 245 kvadratmeter och inredningen är ritad av Sleepacys egna designteam tillsammans med arkitektbyrån Skuggan. All butikspersonal har genomgått en sömncoachningsutbildning och är experter i sömnrelaterade frågor.

Sleepacy öppnar den 10 juni.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!