Nu kan du ta bort skickade Facebookmeddelanden

13:26 6 Feb 2019

Men funktionen hjälper tyvärr inte när du vaknar upp en söndag och upptäcker att du skickat örti meddelanden som får dig att vilja knyta en snara i taket och göra slut på eländet.

Mår du ofta "räv" (ett uttryck som Thomas Krangnes gör sitt bästa för att popularisera) över att du skickat en rad olämpliga meddelanden till en rad personer på fyllan? Nu har Facebook tagit fram en funktion som tyvärr inte hjälper dig alls. Numera kan man ta bort skickade meddelanden, men bara inom 10 minuter efter att man skickat dem. Dessutom står det "NN har tagit bort ett meddelande" i chatten, vilket naturligtvis inte är optimalt eftersom det kan få en fantasifull mottagare att föreställa sig att du skrivit något ännu fruktansvärdare än det fruktansvärda du skrev.

På dattan tar man i alla fall bort meddelanden med hjälp av den här knappen.På mobilen gör man det genom att hålla inne fingret på meddelandet och trycka ta bort.

Men eftersom det som sagt bara fungerar 10 minuter efter att meddelandet skickats är nyttan liten. Jag föreslår istället att du sveper konversationen åt vänster och klickar på papperskorgen. Då tar du bort hela er historik. Personen kan förvisso fortfarande läsa vad du skrivit, men det blir lättare för dig att glömma att hen någonsin har existerat.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!