Nu kan du köpa Sandra Beijers lägenhet

14:38 23 Apr 2021

Bloggarens bostad ligger ute till försäljning.

Har du 5,7 miljoner som bränner i fickan? Då kan du lägga ett inledande bud på Sandra Beijers lägenhet, som precis lagts ut till försäljning via fastighetsmäklaren Historiska hem. I annonsen får vi veta att lägenheten ligger på fjärde våningen, består av två rum och kök och är 58 kvadratmeter stor. Det finns tyvärr ingen hiss i huset, men bostaden kan fresta med en rundad balkong i söderläge där det enligt mäklaren aldrig blåser. Sofiagatan 5 är adressen.Lägenheten är fylld av böcker. Yrsa Keysendals debutroman Friläge används till exempel som drinkunderlägg på fönsterkarmen.

I sovrummet får Nina Pascoals uppgörelse med sin dysfunktionella familj tjänstgöra som underlägg till en blomvas.I vardagsrummet står en oljelampa på indiebandet Vasas flora och fauna:s samlade texter.

Ett argument för att inte slå till är att bostadsrättsföreningen har ett avtal med Comhem. Det är nämligen satans internetleverantör och ett företag som jag inte önskar att min värsta fiende ska behöva göra affärer med. Å andra är badrummet utrustat med en rymlig regndusch med handtag från Tapwell, så det kanske går jämnt ut. Resten får ni spana in själva.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!