Nu är Splatter här - en ny streamingtjänst för skräck

Redaktion 15:11 21 Dec 2023

Julen är räddad. Sverige får nu en första streamingtjänst för skräck- och genrefilmentusiaster.

Här är den nya streamingtjänsten vi alla inte visste hur mycket vi behövde - med ett stort bibliotek av nervkittlande skräck, kultförklarad genrefilm och totaltförbjudet videovåld tillgängligt för en svensk publik i en och samma prenumeration.
Splatter rymmer en stor katalog av hundratals skräck-, action- och thrillerfilmer, och varje vecka utökas biblioteket med nya släpp av klassiska skräckmästerverk och ny, omtalad genrefilm. Filmbiblioteket innehåller både tidlösa skräckklassiker, som Motorsågsmassakern och The Hills Have Eyes, älskade b-filmer som The Toxic Avenger och Mördartomaterna anfaller, action- och karateklassiker som Total Recall och The Street Fighter, men också nya genrefilmssnackisar som Mad God och Winnie the Pooh: Blood and Honey. Splatters filmkatalog presenteras genom noga utvalda listor och retrospektiv, som ger nya perspektiv och inspirerar till mardrömsframkallande filmmaraton och nördiga djupdykningar i filmhistoriens smutsigaste avkrokar.

En skräckfylld, helt gratis, provperiod på 7 dagar, erbjuds för alla som vill testa Splatter. Därefter kostar prenumerationen 89 kr per månad. 

Läs mer på splatter.se

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera