Wilhelm Kappen på Brisket & Friends. Foto: Niklas Elshazly.

Norra Bantorget blir Norra Krogtorget

Redaktion 11:39 4 May 2023

Under tre dagar med start den 1 juni blir det folkfest mitt i city. 

För andra året i rad förvandlas Norra Bantorget till Norra Krogtorget under en helg. Folkfestivalen som samlar kvarterens gastronomiska utbud har tagit ett rejält omtag till detta år och restaurangchefen för Brisket And Friends, Wilhelm Kappen, är en av de som är entusiastiska inför festligheterna. 
– Norra Bantorget, och ställena runt omkring oss, erbjuder en hög standard så det är klart att det är kul att någon vill väcka liv i kvarteret. Vi är väldigt peppade på att fler hittar hit och hänger i krokarna lite oftare.

Bakom festivalen står Norra Bantorgets intresseförening som samlar de flesta av områdets krogar och barer. En av festivalens partners är således Clarion Hotel Sign, med General Manager David Viklund i spetsen, som betonar vikten av att engagera sig med det lokala samhället. 
– För oss på Clarion Hotel Sign är det otroligt viktigt att samverka med det lokala och närområdet där vi befinner oss. Jag ser stor potential i Norra Krogtorget och utvecklandet av Norra Bantorget som område. Det är en viktig plats med ett ypperligt läge, med både boende och företag, där vi hoppas bidra till att området blir en hub.

Norra Krogtorget utlovar roliga mat- och dryckessamarbeten med både stora och små aktörer inom branschen. Utöver gastronomi är ambitionen också att lyfta fram kulturupplevelser såsom musikframträdanden, dj-gig och smygläsningar. Nöjesguiden är en huvudpartner i festivalen och kommer att vara med och guida gästerna mot det bästa nöjet.

Mer information om evenemang och aktiviteter kommer att avslöjas successivt på Norra Krogtorgets kanaler, och inte minst genom det officiella instagramkontot.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!