Nöjesguidens webbredaktör söker lägenhet

14:09 27 Jun 2019

Frasse Levinsson utnyttjar skamlöst sin arbetsgivare för att söka nytt boende.

Nöjesguiden brukade vara en agendasättande tidning. Hit kom man för att ta reda vad man skulle tycka om stort och smått. Sedan dess har tidningen förfallit. Profilerna har försvunnit utan att ersättas av nya. Debatten har flyttat någon annanstans. Tidigare i år konstaterade Caroline Ringskog Ferrada-Noli att Nöjesguiden är ute i podcasten En varg söker sin pod.

Sedan jag tog över webbredaktörspakarna år 2016 har Nöjesguiden kritiserats för att bara vara min personliga blogg. Nu tänkte jag fullborda den utvecklingen genom att använda Nöjesguiden till att söka lägenhet. Jag har inte frågat någon om det är okej att jag gör så här. Det är lättare att be om ursäkt än att be om lov.

Jag ska hålla mig kort. De senaste åren har jag bott tillsammans med en kompis, men nu har vi bestämt oss för att det är dags att skaffa varsitt boende. Jag letar efter en etta på Södermalm eller någon annan stadsdel innanför tullarna. Kan även tänka mig söderort.

Jag vill helst inte betala mer än 8 000 kronor* i hyra, men för rätt lägenhet kan jag tänka mig att gå upp en prisklass. Jag är ganska flexibel med inflyttningsdatum, men det optimala för mig vore någon gång i augusti.

Eftersom vi egentligen inte behöver lämna vår nuvarande lägenhet förrän i oktober är jag inte intresserad av paniklösningar i form av lägenheter långt utanför stan, korta kontrakt eller delade boenden.

Har du en lägenhet till mig? Skicka ett mejl till frasse.levinsson@nojesguiden.se. Här kan du se min Blocket-annons.

* Jag VET naturligtvis att de flesta lägenheterna i innerstaden kostar mer än så. Jag är inte dum i huvudet. Men eftersom jag inte måste flytta förrän i oktober om jag inte vill har jag råd att vara kräsen.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!