Nöjesguidens valvaka 2014: Tobias på stan

17:43 22 Sep 2014

Alla vet att tråkiga intervjuer kommer av att journalisten ställer tråkiga frågor. När Nöjesguiden den 14 september anordnade sin supervalvaka skickade vi ut Tobias Boström för att ställa partierna de frågor vi alla velat ställa men ingen vågat fråga. Och det blev inte tråkigt.

1. Vilket parti har bäst giveaways?
Partier brukar under valtider dela ut slumpmässigt valda ting i sina valstugor. Kanske rör det sig om armband, kanske om klubbor – eller varför inte en kopp med popcorn? Tobias begav sig till Sergels torg för att testa vad partierna egentligen kunde erbjuda honom.

2. "Vilken är den sämsta kändisen som skulle kunna backa ditt parti?"
Kungen? Jan Guillou? Vilken kändis skulle egentligen vara värst för partierna att bli förknippade med? Vi minns ju alla när Sebbe Staxx uttalade sitt stöd för Miljöpartiet (med flera). Tobias gav sig ut på stan för att ställa denna viktiga fråga till partierna.

3. Hur många etniskt svenska män mitt i livet känner sig diskriminerade?
Vi minns alla när Reinfeldt pratade om etniskt svenska män mitt i livet. Och även om det finns få anledningar att tro att detta samhällets toppskikt skulle vara diskriminerade skadar det kanske inte att ta reda på hur de själva ser på det. Det var just vad Tobias Boström gjorde!

4. Vad tycker partierna om varandra?
Vill Vänsterpartiet ha färre jobb? Och vill Moderaterna ha ett sämre Sverige för alla? Ja, vad tycker de olika partierna om varandra egentligen? Även frågan gav sig Tobias Boström ut för att besvara.

Mer av Nöjesguidens storslagna valvaka hittas här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!