Nöjesguidens Ölmässa kommer tillbaka till Göteborg

Redaktion 15:23 4 Dec 2018

Andra upplagan av mässan hålls den 16 februari då vi kommer tillbaka till Auktionsverket Kulturarena.

Efter en lyckad första ölmässa i Göteborg förra året kommer vi nu tillbaka för en heldag i mikrobryggeriernas tecken! De vackra lokalerna hos Auktionsverket Kulturarena kommer fyllas med spännande bryggare och en stämning som ingen annan när vi den 16 februari bjuder in till stadens roligaste ölmässa. Förra året besöktes mässan av 600 personer som provade intressanta ölsorter hela dagen lång, och biljetterna till årets mässa kommer släppas inom kort. Vilka utställare vi kommer ha med oss till 2019 års upplaga kommer att presenteras löpande, så håll utkik!

Precis som förra året kommer vi även att bjuda på livemusik och andra ölrelaterade aktiviteter. Så förbered er på den roligaste dagen februari kommer ha att erbjuda, göteborgare!

Bilder från förra årets mässa hittar du här!

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!