Nöjesguidens ölmässa är tillbaka i Stockholm 2020

08:25 15 Oct 2019

Den sista lördagen i januari 2020 är det för sjätte året i rad dags för Nöjesguidens ölmässa i Stockholm. Denna gång i ny lokal. 

Under de senaste fem åren har vi samlat några av landets bästa mikrobryggerier under ett och samma tak i Stockholms innerstad, och nästa år blir inget undantag. Nu släpper vi biljetterna till ölmässan 2020.

Pelarsalen.

Lördagen den 25 januari 2020 flyttar vi in på Norra Latin och förvandlar såväl Pelarsalen som Marmorvalvet till ett ölparadis. Tidigare år har vi samlat cirka 1000 besökare under ett och samma tak, och det brukar bli lapp på luckan. Biljetterna till 2020 års ölmässa finns ute nu. Observera att du måste ha en inträdesbiljett för att komma in på mässan, det räcker alltså inte med bara ett dryckespaket.


Nöjesguidens Ölmässa 2016.

En fullständig lista med utställare kommer att presenteras under december månad. Precis som tidigare år kommer dagen förutom öl även att fyllas med livemusik, dj:s och matrelaterade upplevelser.

Precis som förra året kommer dagen förutom öl även att fyllas med livemusik, dj:s och intressanta samtal på scenen. Nytt för i år är dessutom att Carlsberg delar ut priset för Årets Ölutvecklare på plats, något som tidigare år har ägt rum i samband med Restauranggalan.

2020 års ölmässa produceras i nära samarbete med den multidisciplinära byrån Konceptism, samt Stockholm City Conference.

Biljetter till Nöjesguidens ölmässa i Stockholm hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!