Nöjesguidens Ölmässa är tillbaka i Göteborg 2020

16:35 7 Dec 2019

Den 15 februari 2020 är det dags igen för Nöjesguidens ölmässa i Göteborg. Precis som senast håller vi hus på Auktionsverket Kulturarena.

För tredje året i rad samlar vi några av Sveriges bästa mikrobryggerier under Auktionsverket Kulturarenas tak, och siktar på en ännu härligare upplevelse än förra årets evenemang. That's right, nu har vi släppt biljetterna till Nöjesguidens ölmässa i Göteborg 2020.

Lördagen 15 februari 2020 flyttar vi in på Auktionsverket Kulturarena igen och förvandlar detta anrika palats till ett ölparadis. Förra året samlade vi cirka 600 ölintresserade besökare, och vi gissar att det blir ännu fler i år. Biljetterna är som ni säkert noterade ovan redan släppta. Observera att du behöver en inträdesbiljett för att komma in på mässan, det räcker alltså inte med att bara köpa ett dryckespaket. Entrébiljetten tar dig in och förbi entrén, dryckespaketen tar dig till drickat.

En fullständig lista med utställare kommer att presenteras under januari månad. Precis som tidigare år kommer Auktionsverket även att fyllas med livemusik, dj:s och matrelaterade upplevelser. Och självklart kommer besökarna att som vanligt få utse mässans vinnande bryggeri.

Biljetter till Nöjesguidens ölmässa i Göteborg hittar du här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Odd Island Brewing tillbaka på Nöjesguidens ölmässa i Göteborg

Alla bryggerier är jämlika men vissa bryggerier är mer jämlika än andra. Till exempel Odd Island Brewing som tagit hem utmärkelsen "Bästa bryggeri", framröstat av besökarna på vår ölmässa i Göteborg.

Nu är det snart dags för årets upplaga och självklart är Odd Island med igen. Bäva månde övriga utställare.

Enkät: Amanda Sjölin

Vad utmärker er bland andra bryggerier på marknaden?
– Svår fråga. Utan att låta som att vi är bättre än någon annan så vill jag säga kontinuitet och hög standard. Våra öl smakar alltid bra - smakerna skiljer sig inte mellan olika batcher som jag kan uppleva att det kan göra ibland hos några andra.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!