Nöjesguidens favoriter vecka 3

14:55 21 Jan 2022

Här är redaktionens favoritlåtar från den senaste veckan. Följ vår Spotifylista för löpande uppdateringar. 

Pussy Riot (featuring Tove Lo)
Det ryska bandet och aktivistgruppen Pussy Riot har låtit Tove Lo producera deras senaste låt Punish, ett klockrent samarbete. Det är gruppens första musik på ett år och singeln är del av ett större projekt som ska följa perspektivet av en kvinnlig superhjälte som “bekämpar världens Harvey Weinsteins”.

Skott
Skott som slitit sig loss från bolagsvärlden gör nu musik på sitt eget sätt, och varför inte släppa en hel EP på en gång. Den sju spår långa samlingen har namnet A Letter from the Universe och skiftar tematiken i både text och produktion från nordisk folktro till utomjordiska världar. 

LÉON
Wishful Thinking är den fjärde singeln från LÉONs kommande album som väntas senare i år. En melankoliskt nostalgisk popballad om en gammal relation, alltså det LÉON gör bäst.

Alex Cameron 
Med sin nya singel Best Life meddelar Alex Cameron att ett nytt album kommer i mars. Musiken ger till skillnad från mycket annat i dag ett optimistiskt perspektiv på en värld som vänts upp och ned. 4 april spelar Cameron på Berns i Stockholm.

Yaeger
Svenska Yaeger återvänder efter två års tystnad. Med See You Dance utnämner hon 2022 till “Cheerleaderns år” och vill att vi lyfter upp varandra.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!